DIGITAL KURS

Kvalitetssäkrad med legitimerade lärare!

 

Rösten och åldrandet

Kursen är under produktion. Kursstart 2022.

Rösten ändras i takt med att vi åldras och precis som kroppen i övrigt behöver den tränas och hållas i form. Förändringen går successivt så det kan vara svårare att märka. Men med rätt kunskap, förebyggande röstträning och praktiska verktyg kan röstens åldrande­process fördröjas och röstproblem förebyggas och avhjälpas.

Denna unika kurs ger dig allt du behöver för att röstträna på egen hand. Här får du verktygen som hjälper dig att hålla din röst i trim. Det är bara att följa lektionerna och göra övningarna så kommer du allt närmare ditt röstfriskare framtidsmål.

Efter genomgången kurs utfärdas ett kursintyg.

Kursen vänder sig till:

Alla från 18 år och uppåt. Inga förkunskaper krävs.

Målet med kursen är att du ska:

  • Fördröja röstens åldrandeprocess genom målmedveten träning.
  • Förebygga och minska vanliga röstproblem.
  • Lära in en effektiv andningsteknik.

Kurslängd:

Kursen består av 1 kursmodul som är indelad i lektioner och träningspass. Under lektionerna får du flera effektiva övningar att genomföra. Övningarna är baserade på aktuell forskning och är enkla att utföra. Effektiv utbildningstid uppskattas till 5 timmar, men du styr själv kursens progression och gör övningarna i din egen takt. Du kan enkelt pendla mellan de olika modulerna, från lektion till lektion, gå tillbaka och ta del av informationen eller göra övningarna igen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av kursinnehållet blandas videoföreläsningar, informativa texter och bilder, kunskapsprov, checklistor och annat som gör det enkelt för dig att genomföra varje steg i kursen. Efter genomgången kurs utfärdas ett kursintyg.

Kursen och all dess information är tillgänglig för dig under 6 månader från och med köpdatum.

Kursform – Lär där du är:

E-kurs. Digital fortbildning med flexibel start. Du tar del av kursmaterialet dygnet runt – när du vill och var du vill. Kursen fungerar att genomföra från alla datorer, läsplattor och smartphones. Kursintyg ingår!

Inga förkunskaper krävs utöver normal datorvana.

Pris:

Ej prissatt.