Digitala webbkurser – för effektiv fortbildning

Alla våra utbildningar är kvalitetssäkrade med legitimerade lärare. Kurserna varvas med videoföreläsningar, effektiva övningar, informativa texter och bilder, kunskapsprov och annat som gör det enkelt för dig att genomföra varje steg i kursen. Övningarna är baserade på aktuell forskning och är enkla att göra.

I en webbutbildning utbildar du dig i din egen takt, när du vill, var du vill – det är du som bestämmer. Du styr själv kursens progression och gör övningarna i din egen takt. Du kan enkelt pendla mellan de olika modulerna, från lektion till lektion, gå tillbaka och ta del av informationen eller göra övningarna igen.

Efter genomgången utbildning utfärdas ett kursintyg.

Läs mer om våra kurser i Utbildningskatalogen när du vill lära dig mer, eller få hjälp med ett problem.

 

Kursform:

E-kurs. Digital produkt med access dygnet runt. Inga förkunskaper krävs utöver normal datorvana. Du tar del av kursmaterialet var och när du vill och det fungerar från alla datorer, läsplattor och smartphones. Lär där du är.

Är ni fler som vill gå webbkurser och få fortbildning online? 

Vad roligt! Kurserna går att också köpa till grupper. En rabattstege tillämpas från och med köp av fem utbildningsplatser.

Vid gruppbeställning får en av kursdeltagarna rollen som ”Administratör”, vilket gör det möjligt för denne att se vilka som påbörjat, genomfört och klarat webbkursen.

Kontakta utbildningsansvarig Tove Ekelund på Logopeditjänst när det är flera på arbetsplatsen som ska utbildas.

Ring 0525-224 25 eller mejla till info@logopeditjanst.se

Företagsanpassad utbildning?

Vi har möjlighet att företagsanpassa alla våra utbildningar och skräddarsy dem för att passa just ert företags behov! Utbildningen anpassas även med ert företagsnamn och logga så deltagarna vet vem som är utbildaren.

Support:

Har du problem med att genomföra ditt köp, kontakta Logopeditjänst på info@logopeditjanst.se

eller genom vårt kontaktformulär.

 

Lycka till på röstresan! Den börjar idag!